Nieuws mbt het coronavirus

Bij deze mijn overwegingen en keuze tav het corona virus.

Ik ben me er terdege van bewust dat ik als ondernemer een verantwoordelijkheid draag! Maar die kan mijns inziens meerdere kanten op reiken.

Met de overweging om me niet te veel mee te laten slepen met alle (begrijpelijke) emoties maar vooral te blijven bij de feiten zoals ze op dit moment zijn heb ik besloten maandag 16 maart gewoon te starten met mijn lessen.

Uiteraard met een aantal extra voorzorgsmaatregelen en de nodige voorzichtigheid!
Ik houd me hierbij aan de duidelijke en belangrijke richtlijnen van het RIVM en reken er op dat ook jullie je daar aan houden.

Dit houdt het volgende in:
– Ik zal zorgen voor voldoende ruimte om je mat heen dus ik heb het maximaal aantal deelnemers per les omlaag gebracht
– Ik zal je niet fysiek begeleiden en geef elkaar geen hand of knuffel
– Ik zal niet werken met materialen bij de pilates zodat je in principe alleen je mat gebruikt
– Ik zal uiteraard zorgen voor voldoende middelen om je mat te reinigen maar je kunt uiteraard ook je eigen mat of handdoek meenemen
– Was je handen voor en na de les! (en evt tijdens als je dat wil)
– Ik zal de deurklinken extra reinigen
– En blijf thuis indien je ziekteverschijnselen hebt zoals snotteren, hoesten, niezen en/of koorts

Volgens het RIVM is er erg weinig aan de hand indien je geen ziekteverschijnselen hebt en je je voldoende houdt aan de hygiënemaatregelen. Laten we ons daar zoveel mogelijk bewust van zijn en ons er aan houden en indien nodig elkaar er op wijzen.

Daarnaast voel ik me verantwoordelijk voor het bewaren van rust en vertrouwen en denk ik dat we in principe ons dagelijks leven gewoon voort kunnen zetten en dat het juist in deze tijd extra belangrijk is dat we goed blijven zorgen voor onszelf. Ook middels beweging en ontspanning.

Al met al voor mij voldoende reden om de lessen voort te zetten, maar voel je ook helemaal vrij om niet te komen als dat voor jou niet oke voelt. Mocht je iets willen wijzigen aan je abonnement laat het me vooral weten.

Verder ga ik zeker ook aan de slag met het aanbieden van online lessen en wellicht ook livestream lessen. Informatie hierover volgt snel.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het me weten via mail of app.

Laten we vooral de rust bewaren, goed voor onszelf en elkaar zorgen en in vertrouwen blijven <3

Liefs,

Ellen

Spread the word. Share this post!