Ellen’s Yoga & Pilates is back!

Na een leerzaam, intens en ook mooi avontuur onder de naam Yoga 013 is Ellen’s Yoga & Pilates weer terug. Het was een mooie samenwerking met uiteraard de bijbehorende struggles maar zeker ook hele mooie momenten. Ik voel daar zeker ook veel dankbaarheid bij. Maar ik merkte dat ik niet helemaal gelukkig was in mijn hart, buik en ziel. Na de nodige reflectie heb ik besloten toch weer mijn eigen pad te gaan volgen en weer terug te gaan onder de naam Ellen’s Yoga & Pilates. Ik heb veel mooie plannen voor de toekomst maar ik start even rustig met geven van een aantal lessen zoals jullie van mij gewend zijn (zie het rooster).

Op 16 maart start ik met mijn lessen op een nieuwe locatie aan de Dragonstraat 21 in Tilburg-West.

Wellicht tot dan/daar!

Spread the word. Share this post!