Ellen’s Yoga & Pilates gaat online

Ik ben super blij iedereen mee te kunnen delen dat ik vanaf vandaag al mijn lessen online ga geven (via een livestream).
Naast de livestream lessen heeft Ellen’s ook een Youtube kanaal waar ik iedere week nieuwe filmpjes op zal plaatsen. Dit kan van alles zijn, uiteenlopend van korte lessen, uitleg oefeningen, meditaties en ontspanning tot informatie en tips omtrent gezond leven en voor jezelf zorgen (vooral in de ze tijd).
Natuurlijk is dit anders dan met z’n allen in een zaal maar ik denk dat het een prima oplossing is voor deze periode.

Hoe werkt de livestream?

– Je schrijft je gewoon in, zoals normaal, voor een betreffende les (via Yogibit). Als je je ingeschreven hebt ontvang je een link waarmee je in kunt loggen via je computer/laptop. 
– 5 minuten voor aanvang log je in, dan kun je even kijken of het je lukt redelijk goed in beeld te zijn. Hopelijk heb je een yogamat thuis. Mocht dit niet zo zijn kun je er ook tijdelijk 1 lenen van mij!
– Ik ben dus in beeld en je bent zelf in beeld. En de andere deelnemers zijn ook in beeld dus we kunnen even naar elkaar zwaaien :-). Je kunt ook meedoen zonder zelf in beeld te zijn, mocht je dit niet prettig vinden. Er zijn allerlei mogelijkheden maar dat gaan we met z’n allen wel uitvinden. 

Dus ik zou zeggen…probeer het vooral en kijk of het voor jou werkt! Doe je liever wat in je eigen tijd kan dit dus ook via mijn Youtube filmpjes.

Heb je vragen over wat dan ook dan hoor ik het graag!

Ik besef me op dit moment des te meer de kracht van het hebben van mensen om je heen waar je steun kunt vinden dus mocht ik je op een of andere manier kunnen helpen met wat dan ook schroom je niet om contact op te nemen. Dit kan vanalles zijn…misschien is het alleen maar even wat aandacht of mentale steun of loop je ergens anders tegen aan. Als community kunnen we elkaar helpen daar ben ik van overtuigd! Je bent niet alleen! <3

Warme groet, 

Ellen

Spread the word. Share this post!